[rev_slider_vc alias=”homeslider” title=”Slider home”]

Welkom op de website van Dancelite Light & Sound Support. Wat wil je organiseren? Een festival, een theatervoorstelling, een bedrijfspresentatie of -evenement, een modeshow of een beursstand? De uitvoering van jouw idee is ons vak.

We geven professioneel advies en maken een ontwerp dat afgestemd is op jouw wensen en budget. En natuurlijk voeren we de plannen ook uit. We zorgen voor het licht, het geluid, de video, en de rigging (het hijsen en in stelling brengen van de decorstukken).

Wij vinden het erg belangrijk dat je enthousiast bent over jouw eigen productie. Daarom houden we tijdens het werk nauw contact met je. Zo zorgen we voor kwaliteit en krijgt jouw evenement de ”X factor” die het verdient.

Op onze site vind je meer informatie over onze producten en het werk dat we je uit handen kunnen nemen. Als je vragen hebt, beantwoorden we die graag! Bel ons dan op 0737200822 of stuur een e-mail. We reageren snel en doeltreffend!

[kc_video link=”https://youtu.be/__Pwrfh1W00″ align=”center”]

Wij zijn jouw specialist in Event Support. Bij het organiseren van een event komt er veel kijken. Dancelite helpt je daar graag bij. Met onze kennis en ervaring gaat het sneller en zie je niets over het hoofd. We denken graag met je mee en we zijn flexibel en creatief!

[dt_button url=”/onzeprojecten/” style=”ghost” size=”btn-default” skin=”light” target=”_self”]Bekijk onze projecten[/dt_button]

[dt_portfolio layout=”isotope” portfolio_num=”4″]

De drive-in show met 100% feestgarantie en de beste allround dj’s.

Ben je op zoek naar een goede drive-in show voor een veelbelovend feest, met een DJ die garant staat voor gezelligheid en een swingende dansvloer? De dj’s van Feestdj.nu voelen de sfeer van ieder publiek perfect aan en draaien precies wat jullie willen horen. Met Feestdj.nu heb je 100% feest garantie!

[dt_button url=”https://www.feestdj.nu” style=”ghost” size=”btn-default” skin=”light” target=”_self”]Ga nu naar FeestDj.nu[/dt_button]

[kc_empty_space height=”30px”]

Bekijk nu ook onze verhuur pagina

[dt_button url=”/verhuur/” style=”color-primary” size=”btn-default” skin=”light” target=”_self”]Verhuur[/dt_button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *