Over ons
[section_header use_decoration=”0″ separator_position=”left” main_heading=”Over ons” text_align=”left” font_size=”large” color=”#ffffff” after_heading=”Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla.”]

Over ons

Over ons: Dancelite Light & Sound Support is een dynamisch bedrijf met Roel van Creij als drijvende kracht voor, achter en tussen de schermen. Het organiseren zit hem in het bloed en hij is erg gedreven om van jouw opdracht een succes te maken!

Op jonge leeftijd begon Roel als DJ op feesten en partijen en dat sloeg aan. Roel is wat je noemt een regelneef en als vanzelf werd hij ook de organisator van die evenementen. Zijn bekendheid groeide en daarmee ook de vraag naar zijn persoonlijke aanpak. In 2012 besloot Roel om van zijn hobby zijn werk te maken en schreef hij zich in bij de Kamer van Koophandel met Dancelite. Dancelite Light & Sound Support maakte een vliegende start.

Roel pakt de zaken professioneel aan, het bedrijf groeit snel. Het borrelt en broeit dan ook bij Dancelite, de opmars is niet te stuiten! Flexibiliteit? Dancelite schrijft het met een hoofdletter. Naast de vaste kern, heeft het bureau een groot bestand met freelancers die ze goed kent, waardoor Dancelite op alle vragen kan inspelen. “Neen” bestaat niet, “ja graag” juist wel!

Bovendien werkt Dancelite samen met een aantal geselecteerde partnerbedrijven dat elkaar naadloos aanvult. Zo is er geen artikel dat Dancelite niet kan leveren. En door deze aanpak is geen evenement te groot. Dancelite regelt het gewoon.

Dancelite, you ain’t seen nothing yet!

[section_header use_decoration=”1″ layout_type=”section-heading-thin-border” separator_position=”left” main_heading=”Laatste nieuws” text_align=”left” font_size=”small” color=”#191919″ separator_color=”#1e73be” after_heading=”Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla.”]
[dt_iconbox icon_type=”icon-chat-empty” layout_type=”5″ iconbox_heading=”Meedenkend” iconbox_text=”

Curabitur blandit tempus porttitor. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla.

“]

Op alle mogelijke manieren denken we met je mee.

[/dt_iconbox]

[dt_iconbox icon_type=”icon-calendar-3″ layout_type=”5″ iconbox_heading=”Flexibel” iconbox_text=”

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere Nullam id dolor id nibh ultricie.

“]

In de evenementenwereld kennen we geen kantooruren. Flexibiliteit zit in ons DNA.

[/dt_iconbox]

[dt_iconbox icon_type=”icon-lightbulb-3″ layout_type=”5″ iconbox_heading=”Creatief” iconbox_text=”

Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.Donec ullamcorper nulla non.

“]

Jouw project, feest of event is speciaal en wij proberen steeds iets nieuws te bedenken om dat waar te maken.

[/dt_iconbox]

[dt_carousel pagination_color=”#ffffff”]

We hebben Dancelite gevraagd om als vaste licht leverancier te fungeren voor onze complexe theater tour seizoen 2014/2015, waar we met onze show “Boy’s & Girl’s” in verschillende theaters in de Benelux te zien zullen zijn. De lichttechnici van Dancelite zijn vooral niet conservatief in het belichten van de totale show en weten met eigen creatie, ideeën, en snelheid van handelen onze show’s een extra noodzakelijke cachet te geven.”– The Southern Stars

De Mannen van Dancelite weten altijd op een zeer creatieve manier onze gasten te entertainen. Zij verzorgen voor ons tijdens feesten, partijen en openbare evenementen het licht, geluid en entertainment. Ook als we met problemen zitten met ons eigen vaste systeem kunnen we altijd bellen en wordt het snel opgelost.
– Biercafe & Feestzaal D’n Beer | Rosmalen

Op 2 en 3 oktober hebben wij 2 feesten georganiseerd in de Maaspoort Sports&Events. Hiervoor zijn wij een samen werking aangegaan met het bedrijf Dancelite. Deze samenwerking is ons op alle fronten ten goede gekomen! Al het personeel werkt zoals je het zou wensen! Netjes vriendelijk en met een stevig tempo. De uitvoering en het resultaat is iets waar je hier in de regio nog veel van zult vernemen! Wat een plaatje en alles tot op de puntjes verzorgd.

– Kick The Bass Booking & Events

[/dt_carousel]
[section_header use_decoration=”1″ layout_type=”section-heading-thin-border” main_heading=”Onze partners” color=”#191919″ separator_color=”#1e73be” after_heading=”Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla.” css=”.vc_custom_1437684074469{margin-bottom: 50px !important;}”][dt_partner][dt_partner_item image_url=”10381″ website=”http://www.dnbeer.nl”][dt_partner_item image_url=”10382″ website=”http://www.hotel-central.nl/”][dt_partner_item image_url=”10383″ website=”http://www.janvis.nl/”][dt_partner_item image_url=”10384″ website=”http://www.kickthebass.nl/”][dt_partner_item image_url=”11358″][dt_partner_item image_url=”10413″ website=”http://www.southernstars.eu/”][dt_partner_item image_url=”10421″ website=”http://www.cafebottles.nl/”][dt_partner_item image_url=”10423″][/dt_partner]