Over ons

Dancelite team

Over ons

Dancelite Light & Sound Support is een dynamisch bedrijf met Roel van Creij als drijvende kracht voor, achter en tussen de schermen. Het organiseren zit hem in het bloed en hij is erg gedreven om van jouw opdracht een succes te maken!

Op jonge leeftijd begon Roel als DJ op feesten en partijen en dat sloeg aan. Roel is wat je noemt een regelneef en als vanzelf werd hij ook de organisator van die evenementen. Zijn bekendheid groeide en daarmee ook de vraag naar zijn persoonlijke aanpak. In 2012 besloot Roel om van zijn hobby zijn werk te maken en schreef hij zich in bij de Kamer van Koophandel met Dancelite. Dancelite Light & Sound Support maakte een vliegende start.

Roel pakt de zaken professioneel aan, het bedrijf groeit snel. Het borrelt en broeit dan ook bij Dancelite, de opmars is niet te stuiten! Flexibiliteit? Dancelite schrijft het met een hoofdletter. Naast de vaste kern, heeft het bureau een groot bestand met freelancers die ze goed kent, waardoor Dancelite op alle vragen kan inspelen. “Neen” bestaat niet, “ja graag” juist wel!

Bovendien werkt Dancelite samen met een aantal geselecteerde partnerbedrijven dat elkaar naadloos aanvult. Zo is er geen artikel dat Dancelite niet kan leveren. En door deze aanpak is geen evenement te groot. Dancelite regelt het gewoon.

Dancelite, you ain’t seen nothing yet!