Projecten

We bieden de mogelijkheid om uw project volledig te laten begeleiden door een Projectmanager die samen met u het project de juiste invulling geeft . Samen met onze partners hebben we zowel de ervaring als de creativiteit om van ieder evenement iets bijzonders te maken. We weten de juiste leveranciers, voelen de sfeer aan en hebben slechts één doel: een sfeer creëren die iedereen bij blijft.

Nieuwsgierig geworden naar welke projecten er al in ons portfolio zijn bijgevoegd. Hier onder aan aantal visuele voorbeelden.

MANIFY Out of Office - Tilburg Jaxx

Zoals ze zelf zeggen bij MANIFY: ”Wij zijn jouw uit de hand gelopen vrijdagmiddagborrel! We houden ervan om het weekend in te luiden met een bang, daarom organiseren we de lekkerste borrels op de meest unieke locaties. Meer dan alleen een DJ en een barretje neerzetten dus. Je vindt bij ons de tofste merken, drinkt de lekkerste drankjes en ontmoet de mooiste mensen.’
Dancelite verzorgd voor deze productie het licht en geluid.

Kermis Rosmalen - Cafe D'n Beer

Ieder jaar is Biercafe en feestzaal D’n Beer de Place to be tijdens de kermis Rosmalen. Dancelite verzorg zowel binnen in de feestzaal als buiten op het terras al het geluid en verlichting. 

KNBB bekerfinale driebanden

In opdracht van Perron 3 hebben we studio verlichting en rigging verzorgd, zodat tijdens de Bekerfinale driebanden van de  Koninklijke Nederlandse biljard bond de biljard ballen goed zichtbaar waren. 

Carnaval Zandhazendurp (Rosmalen)

Al jaren zijn wij technisch hof leverancier van het carnaval in Rosmalen dat deze dagen Zandhazendurp heet.

Nieuwjaars webinar vRO 2021

Tijdens de corona periode hebben we verschillende livestreams verzorgd, waarvan onderanderen deze van de Vereniging Rosmalense Ondernemers (vRO) Zij hebben in Sociaal Cultureel Centrum Perron 3 in Rosmalen een Webinar georganiseerd om zo toch hun jaarlijkse nieuwjaars bijeenkomst door te laten gaan. Wij als Dancelite waren verantwoordelijk voor alle video werkzaamheden en in samenwerking met de techniek van Perron 3 hebben we de verlichting zo afgesteld dat deze perfect was voor de camera’s.

De Kentering Bruist 1 t/m ....

Voor Party Centrum De Kentering in Rosmalen verzorgen we iedere editie van De Kentering Bruist de verlichting en fungeren we als huis leverancier voor de gast bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het geluid van de band en tape artiesten.

Uitvaart verzorging - Douwe

Een uitvaart in de stijl van een eindshow. Het is een eer om deze laatste wens voor iemand uit te mogen voeren. We willen vanwege de privacy niet te veel details vrijgeven maar de paar foto’s die we kunnen delen zeggen naar onze mening meer dan genoeg. 

Luna Outdoor

Het jaarlijkse outdoor event van event center Lunenburg in Loosbroek. Dit event hebben we van ontwerp tot realisatie alle technische facetten voor onze rekening genomen. Denk hierbij aan steiger-, licht-, geluid-, en video. De specialFX was in handen van Nice Event Facilities. 

Madhouze Madness - Do or Die

Madhouze ‘Do Or Die’. Survival of the fittest zal op deze avond zeker van toepassing zijn, want met een hele dikke line up in maar liefst twee zalen zal dit de hardste editie van Madhouze tot nu toe worden! Naast de Gearbox Area zal er weer een hele dikke line up komen in de Do Or Die (main) zaal die je als RAW liefhebber zeker gaat waarderen!

Southern Stars - Boys and Girls

De Southern Stars American Music & Dance Show trakteert jong en oud op een avond vol dans en muziek uit het zuiden van de Verenigde Staten. Voor deze theater tour was Dancelite verantwoordelijk voor de verlichting.

Den Bosch Goes Dutch

Tijdens het zelfde weekend als Kick The Base vond het event Den Bosch Goes Dutch plaats. Dit event met Nederlandstalige artiesten was een groot feest. Dancelite was verantwoordlijk voor alle technische faciliteiten zoals: licht-, geluid-, video en specialFX. 

Kick The Base

In de Maaspoort Sports & Events vond de 1e editie van Kick The Base plaats met een mix van de grootste dj’s van Nederland. Dancelite faciliteerde alle rigging-, licht-, geluid en videofaciliteiten met deze plaatjes als resultaat.